Maritza

[84] request

Kategori: Vardagen

hej på er alla barn (:
skriver
en liten snutt här så janna skall bli glad (:
jag har varit så uååtagen så bloggen är åsidosatt.. men nu tänkte jag ta en stund till den iaf.

idag har jag slöat framför tvn och varit till läkare med min sjuka, fick medicin so its all good. sedan till jobbet, blev satt på ny tidning så de sög lite, spec då motivationen var på noll.

annars då? jo tackar som frågar. (: har kommit hem nu från en öl ute på möllan med mina roomies, var riktigt trevligt. är SUPERTAGGAD inför fre!! vi ska ha festtt...! och en inbjuden kar kommer också...  hmm (:

vi funderade lite på köpenhamn i helgen, men måste se över mina pengar om det är möjligt. får min första lön på fredag, men den är ju så låg så den gör inte stora underverk och kela kommer väl först nästa vecka... men det löser sig.
leidon har jag av skolan, funderar på att skita i den imorgon . iaf hååårt på tordag!!! jag har dessutom viktig tvättid då ;)

nee jag får återkomma med ¨nåt kreativt imorgon. nu gonatt.[83] friday night?

Kategori: Vardagen


Vem had trott he?? (:
 -> springa

[82] nu funkar internet igen

Kategori: Vardagen

hej hallå!!!

känner mej som insomniac då jag inte kan sova normalt, jag bara vaknar... men men, man får en tidig start då iaf (:

jag ska snartut och springa tror jag, har lite ont i knä men ska väl gå iaf (:
på jobbet så går det bra och jag trivs än så länge iaf. skolan är lite råddig med alla scheman och sånt och jag tycker ordningen på saker är dålig.... förhoppningsvis blir det bättre.

i helgen skall jag väl ta det lugnt, gå på kurs och EVENTUELLT gå på personalfest. jag var supertaggad för nån dag sen men jag har inte varit ledig en enda dag sen måndag, jag har haft skola på dan och jobbat kväll så jag är helt slut.

tråkig update men åtminstone en update :) nuuu skall jag ge mej iväg. hörs.