Maritza

[191] fredag

Kategori: Vardagen

hej JAG LEEEVEER!!


tråkig bilder igen, i know.

altså vilket dundervirus. idag har jag sett iaf en annan person  än mej själv i spegeln - min mor - jag är hemma hos mamma och vi har påbörjat våra första steg till miljonen, vi har loppisbord från och med imorgon!
vi får börja lite smått med olika saker, har ganska mycket gamla kläder som först ska upp... kanske de går åt..? annars så fylls det på efterhand. har också skor och sånt som jag får söka upp. och böcker för lågisålder. massor. kom och kööp! (:

jag har valt bra dag att bli bättre för imorgon har jag inflyttningsfeest. fucking great! jag älskar att ha folk över, och jag tycker det är superkul att ha fest!!!
ser så framemot och är redan supertagga!!! sara kommer som en gående ängel lite tidigare och hjälper. om int med annat så med bålsmakningen, mina spritlökar är helt domnade då det kommer till är det för mycket vodka i bålen..?

anyHO så nu ska vi iväg efter lite mera adam&eva pricetags. och så ska sakerna märkas. weei a million here I come!

jag hoppas annars på inte svinkallt imorgon, vill glida runt i klackar..... (:

so long bitches.

[190] bittersweet

Kategori: Vardagen

så mycket man inte visste. tänk då man hade sista skoldagen innan sommarlovet som 14 år. jag tror jag aldrig varit så lycklig som jag var då. det var en helt annan frihet. jag gick från 14-17 med att vara bara glad.
så annorlunda allt var då&&så saknat det kan bli. jag skulle vilja hoppa tillbaka och bara uppleva vissa saker igen, som sommar hos matildas med the ring eller sena villanätter i någons famn på bryggan.
det slog mej här en dag att man aldrig blir så fri och aldrig kommer något va så spännande igen, känns det som, som livet var då. allt var så nytt. och sommaren så magisk.

[189] horoskop

Kategori: Vardagen

Skorpionen Vecka: 21 (2010-05-24 - 2010-05-30)
Du försöker skydda någon från livets vassa pilar. Det verkar lätt att göra det, eftersom du redan har lärt dig att skydda dig själv mot samma sorts attacker som den du älskar drabbas av just nu. Gör ditt bästa, men kom ihåg att det finns vissa saker som dina nära och kära måste lära sig att konfrontera och tampas med själva.


ibland stämmer det skärmmande bra...
lite mer bilder (:
nu ska jag plugga... suck.