Maritza

[228] tisdag

Kategori: Vardagen

hej hallå!

kom hem igår. ännu sjuk och trött. men hemma iaf (: får se hur min kompletteringstent kommer gå imorgon känner mej inte alls taggad och är för slut för att orka läsa. måste tvinga mej att repetera sen ikväll.
känner jag har iaf sparat lite pengar nu då jag inte har köpt något på en vecka typ. bra för ekonomin det här med sjukdom (: blir nog knapert nu i slutet av månaden igen :/ irriterande. nästa månad borde se bättre ut , men då kommer julen sen med alla julklappar... nog för att det är roligt att ge saker till andra (:

min pojkvän är bäst! han har städat och fixat så bra då jag var borta. och bäddat nytt i sängen, det finns inget bättre än nya lakan <3

det har annars tydligen snöat inatt?? jag har missat det helt. jag vaknade av stormen men såg ingen snö.. sov så gott då man fick ligga bredvid söt igen (: va jag låter fjortis..


snygga brudar i love is wicked.
kom och tänka på den här låten, min favorit då jag va 18års fjortis. skitgrym danslåt och vilka hotta brudar i videon (:

[227] söndag

Kategori: Vardagen

tors - fre - lö- sö.

borde ha en dag kvar, imorgon, och sen få åka hem. vet ännu inte vad som har varit infektierat men en trevlig infektion har jag iaf haft. kännt mej platt, illamående, slut, trött och äcklig här men idag känns det första dagen lite bättre. sitter till och med på sängen nu och skriver.
lite smådeppig blir jag då jag ser hur fin höstdag det är utanför mitt fönster.. skulle vilja ut.

tack annars för allt besök! (: och hälsningar. blir lite långtråkigt annars. fast jag har haft det helt bra. snälla sköterskor och lugn och ro men då man ska upp 7.30 så blir det lite mycket egen fritid i sin säng. tack mitt <3 för att du hämtade dator!! (: snäll pojkvän jag har (:bilder från torsdagen. död på hvc typ.


idag. believe or not, men det är ett stort framsteg.
jag är inte gul längre iaf (:


tror jag måste sno med mej ett klädbyte hem. uu lalalaa (: speciellt nättrosor är ganska hott... (:

jag ligger nu och väntar på att få besök klockan 2. alltså tänk på dom som inte får besök ALLS. vad tråkigt dom måste ha!!!! vad hemskt! det finns en massa gubbar och tanter här som bara ligger i sina rum.. men dom har kanske iaf någon annan i rummet, jag är helt själv. utan tv och sällskap. men jag har ju min dator och tidningar och telefon, det kanske man inte har då man är tant. supertråkigt.


snaaaart fyller jag år annars... vad kul! det börjar bli dags för alla som känner på sig att de kommer komma att planera klädsel, maskerad (: det är alltid så kul att klä ut sej!!
jag tror jag ska ha en större fest faktiskt och sen gå ut tillsammans...? låter väl bra?

nu har jag varmt och tänkte gå och duscha mej lite.. mitt hår har ju varit mer vårdat om man säger så. matilda söt var här i går och såg helt förfärad ut då hon såg mitt hår. hon tog fram en borste och våldborstade det men det har nog inte hjälpt så mycket.
men nya rena kläder får man iaf (: och en skön kall dusch (:

ha en bra söndag! ska försöka läsa till tent lite också, första dan som jag orkar. har varit så färdig.
so long suckers.

[226] lördag

Kategori: Vardagen

hej på höstig grå lördag.

det värsta idag hände just. en superbig geting kom flygande från ingenstans och jag sprang undan medan freddi försökte döda den. men den försvann. så nu är jag ensam med mordgetingen och den kan komma fram närsomhelst. ångest!

jag är ju nu officiell sambo på nytt <3 mysigt.

hösten är också ganska mysig, måste vara lite nolifer och ta bilder på löv. linus sa han gör slut med mej om jag laddar upp dem..... (:


ska bli så trevligt med måndag så kanske man har råd att köpa lite nya saker. jag har ett par handskar, en jacka, en väska och en klänning som jag riktigt vill ha (: får se om jag ens har råd då sen..

annars så tycker jag den här videon är så bra, det kanske är lite fel men jag tycker den är ganska hott. känner själv igen mej där ibland..  men känns nog bättre nu utan sånt extremt.


love the way you lie - eminem feat rihanna


jag känner lite för att fixa upp mej lite nu och gå en stund in till stan.
ikväll ska tilda och jag umgås, det ska bli superkul alltför längesen...
tänkte åka via och ta en flaska vitt också.. (:

avslutar med superlåt <3


neutron star collision - muse