Maritza

[225] feel the stress

Kategori: Vardagen

hur kommer det sej att jag känner mej så S T R E S S A D ?!
jag måste sätta igång med mitt tal nu iaf annars blir jag nog aldrig klar.. vet inte, känner mej grå idag.

jag har superlite ork. inte ens sitzork. men en stund ska jag nog infinna mej för den goda sakens och mingelts skull men sen hem. vilken hemmis jag är.

 

sen har jag en avundsjuk dag. jag vill också ha&se ut&få.. vissa har fått det rättvisare än andra helt enkelt.

http://digitalart.org/images/artwork/0041000-41311/fantasy/seven-deadly-sins-envy.jpg

på tal om dödssynderna, är det okej att ta upp synd med barn? det tycker inte jag. en lärare berättade idag att hon hade varit på en familjegudtjänst där prästen höll upp ett rött hjärta med fläckar och sa att hjärtat är fläckat av synd.. är inte det lite väääl bildligt och hemskt att skuldbelägga små barn?! tycker det är ganska hemskt att skuldbelägga någon, men barn? skrämma barn med sånt. inte okej.


annars såg jag två pensionärer hålla hand på stan igår. mamma sa att dom alltid går om kring hand-i-hand. är det det som är kärlek, eller bara livslång vänskap? är det skillnad. här sitter iaf en skeptiker. få se om det går att omvändas (:


NU-> STOP PROCRASTINATING!

höres då jag författat the perfect speech (:[224] Lördag

Kategori: Vardagen

Hej hallåå!

Det var helt sjukt kul på Ollis Goes Gangsta igår!! Stämmningen var superbra och det var så skönt att gå omkring i såna kläder (: och musiken var bra (lite gammal) men skitkul att dansa till.
mer tema!

lite bilder från igår

riktigt bra kväll faktikst.

idag ska jag ut till Hankmo och hälsa på Ami i hennes nya hus. sen tänkte jag kanske locka ut min kar på middag och va den som betalar för en gångs skull.. (:


[223] skola/ UNIVERSITET

Kategori: Vardagen

vi har en lärare som menar att man inte får säga att man går i skolan, man måste säga att vi går i ett universitet. annars kan man förolämpa vissa lärare. vi skrattade.
vad spelar det för roll om man säger skola? det låter väl ändå bättre om man säger vi syns i skolan än om man säger vi syns på universitetet.. eller ska vi på kaffe till universitetet. låter konstigt.
vad vissa saker ska tas på allvar.

jag sitter i skolan nu redan sedan 08.15. döden & gaffel i ögat. ja vill hem.
det är för tidigt för mig nu, jag krälade ur sängen,in i myskläder och släpade fötterna till skolan.
tack och lov för att vi har IT så kan man va på internet lite också.

ikväll är det Ollis Go Gangsta. jag är supertaggad! ska bli jättekul! (: måste via loppis idag och kolla om jag hittar bättre byxor, freddi behöver också något att ha på sig så ska kolla om jag hittar åt honom också.
jag tycker det är jättekul då man får klä ut sig och då det är tema. mer tema!

ridin dirty

Imorgon ska jag ut till Hankmo och hälsa på äntligen och sen tänker jag bara ta det lugnt. Hoppas freddi har samma tanke för jag vill mysa imorgon i lugn och ro <3 har redan varit ute en gång den här veckan så det räcker, ska ta det väldigt alkoholfritt ikväll, vill gå för stämningens skull. hoppas alla är på G och har klätt ut sig!! (:

nu ska vi göra övningar så jag får börja ge upp..