Maritza

Ute i mörkret

Kategori: Texas 2012

Jag såg att det satt en ödla på fönstret och tänkte att jag ska gå ut och se om jag får ett foto på den. Jag såg inget för det är  m ö r k t  i Texas på natten men jag hade på blixten. Det var inte en ödla utan fyra stycken :) Och då jag gick ut var det något som hoppade i gräset, en söt liten padda.
Lite kul med ödlor, vi har sköldpaddor också som man ser ibland, men inte nattetid.
 
 
 
och en padda
 
 
Annars har vi inte gjort så hemskt mycket idag. Jag sov superlänge, tror jag var lite slut. Sedan åt vi ute på en mexikansk restaurang, det var gott. Så har vi sett film och nu är det dags att mata alla djur och sova. Imorgon får jag bil här så då tänkte jag kanske åka och shoppa lite under dagen.. Åtminstone fixa min telefon så att jag kan ringa från den! :)
Godnatt alla fina!
 
Mizza

Brownies

Kategori: Texas 2012

Vi blev så snåla på brownies att vi måste åka till Wal Mart och köpa brownie mix. Det är ganska intressant då man är i USA att då något är "home made" så har man bara hällt ner det från en låda och satt det i ugnen. Hemma så tar man ju och mäter upp mjöl och bakpulver och allt möjligt. Här väljer man en låda med den smak man tycker skulle va god, vi valde Walnut Brownies, häller mixen i en skål, lägger till lite vatten och ägg. In i ugnen. Home made.
 

 

Hemlagade brownies.
 

Annan sak jag måste lägga upp för det är kul är vårt smör. På sprayflaska :)
Så vi sprayar brödet med smör. Det är gott faktiskt fast man inte skulle tro det. Men tydligen innehåller det mindre kalorier :) Nu ska jag gå och äta brownies, vad jag trivs här. Kanske man stannar ... :D
 
 
Mizza

I Texas!

Kategori: Texas 2012

Hejsan!
 
Nu har jag just vaknat i mitt Texasrum i mitt Texashem! Det känns så skönt! Jag är så glad!! Det känns riktigt som att komma till sitt andra hem. Jag har min nyckel, mitt badrum, min säng, mitt rum, min bil.. Och det är varmt och skönt ute! Jag har som mål att komma hem brun och vacker, får se hur det går :) Jag har iaf redan anmält mig som frivillig att klippa gräset i helgen så att jag får smygsola. Jag håller på och tvättar allt jag äger och har nu men efter det tänkte jag gå och padda mig i solen. Det ser varmt ut ute. Jag är ensam nu under dagen för L&G är på jobb, det är skönt att känna sig så hemma här att man kan fixa själv utan att känna sig som en gäst. Tänkte gå ut och gå lite också bara jag har tvättat klart.
Jag får uppdatera med bilder senare, jag ligger i pjamas nu i sängen och ser på serier och väntar på att tvätten ska bli klar. Ville bara höra av mig att jag är framme och lycklig som en smutsig gris.
Btw Linus, jag filade ner kanterna på adaptern, it's working! Jag går ju på peffan så man blir ju lite kreativ ;)
 
Ha en bra dag allihop!
Mizza