Maritza

Solig söndag

Kategori: Sommar 2012

Igår hade vi kalas! Det var jättekul :) Thank you lovely ladies for being awesome! Som vanligt är jag i tidsbrist då jag försöker göra ett inlägg, men jag tänkte lägga upp lite bilder iaf. Vi började hos mig och sedan drog vi en sväng till Ollis. Jag tror Ollis får ha stängt idag, för vi drack nog upp all sprit de hade igår. Det kändes imorse kan jag säga, fick nog festa ordentligt inatt. Men kul&värt var det! I love my friends!
 
Hah jag och Matilda började tidigt i väntan på att resten skulle uppenbara sig. Vi var amerikanska flaggan. Det var så roligt att hänga med dig igår Matilda! <3
 
Haha! Matilda gjorde succé nästan genast. Hon hade rödvin i en röd pappersmugg och vi stod och pratade i vardagsrummet. Plötsligt bara tappar hon den i golvet och rödvin exploderar uppåt över hela mig. Och i ögonen!! Jag såg inget på en stund och min blåa klänning blev mångfärgad. Matilda fick inte en enda droppe på sig, jag tror hon siktade på mig ;) och konstigt nog så klarade sig den vita mattan också trots att hon stod på den. Här har jag klätt av mig och Matilda har tvättat klänningen i handfatet och står och fönar den torr. Hon fick gå över till riktiga vinglas sen och blev bannad från muggar ;) Slutet gott.
 
Temafest! Blå vitt rött! :D
 
Tjejer tar Jello  shots i köket. Jag och Matilda åt upp nästan allihop. Inte så konstigt att det blev så yrt sen på natten :) Snygga vänner jag har!
 
 
Idag har jag bara försökt återuppstå och faktiskt för en gångs skull njutit av värmen på stranden! Det är andra gången jag har solat iår.. Helt konstigt. Det var riktigt roligt faktiskt, vi simmade också, det har jag inte heller gjort tillräckligt i sommar. Efter det åkte jag iväg till Jenkki och hjälpte henne att flytta lite grejer, jag var väl inte till så överdrivet stor hjälp men jag fick iaf en glass för besväret. Nu försöker jag reload hemma och fixa till mej, Mathilda den söta är i Vasa och jag ska iväg dit nu på förfest. Hopefully I will be sober tonight. Jag tar en lugn partylördag :) Ha det så bra allihopa! Och ni som är på Summer Sound - jag är SÅ AVUNDSJUK! njut av Avicii!
 
Puss&Kram,
Mizza
 
 

Festfixar

Kategori: Sommar 2012

Ikväll ska jag ha fest för att jag ska åka iväg och resa två månader. Det är inte en evighet men alla orsaker är bra för att få ha fest. Jag har ett Americatema så att alla färger går i rött blått och vitt. Jag har också fixat lite Amerika mat. Någon frågade hur man gör Jello shots och mina popcorn så jag fixade till en snabb guide.
 
Jello shots
 
1. Välj en passande smak Jello
2. Följ instruktionerna på paketet om hur mycket vatten du skall koka upp. Värm vattnet tills det kokar.
3. Häll i pulvret och vispa tills det är helt löst i vätskan.
4. Medan vätskan svalnar, ta fram shotglas eller annat du vill hälla det i.
5. Blanda i en passande mängd valfri sprit.
6. Ställ in i kylskåpet och låt stelna minst åtta timmar.
7. Eat responsibly.
 
 
White Chocolate Popcorn
 
1. Poppa två påsar popcorn (inte smaksatt med smör).
2. Smält två plattor vitchoklad i vattenbad.
3. Häll den smälta vitchokladen över popcornen lite i taget och rör ibland så att allting blandas.
4. Strö ut popcornen på smörpapper för att stelna.
5. Njut av dina supergoda popcorn!
 
 
Ha en bra sista arbetsdag på veckan! Nu ska jag iväg och jobba, så taggad för ikväll!
Mizza

Sleepless night

Kategori: Sommar 2012

Så var det totalomöjligt att sova. Det känns som sängen brinner och jag kan inte andas. Börjar stressa över att jag inte hinner bli frisk till helgen. Min plan nu var att leka med datorn så kanske jag tröttar ut mig själv och somnar. (:
Jag var tydligen inte så bra på att uppdatera vad jag gör , behöver nog skärpa mig innan resan. Jag tänkte iaf gå igenom lite nu här i bilder:
 
Tisdag (haha försökte hitta bilder från Ollistisdag förra veckan men bestämde mig för att det är censur.. )
 
Onsdag18:

Sötaste Ami fyllde år så vi gick en sväng till Pullo för att fira ålderdomen. Snart är det min tur. Vart har tiden tagit vägen?! Vi hade iaf jättekul , och jag tror födelsedagsbarnet hade roligast av allihopa ;)
 
Fredag20:

Jag och Linus spontanåkte iväg till Jakobstad. Då vi skulle nappa mitt festivaltält från mammas garage var det spårlöst försvunnet. Kanske mamma har åkt iväg och festivalar i det som bäst? Så vi fick ta Ps tält vilket visade sig vara ett stort förbannat IQ test och ett helt jävla mansion. (: Shit va stort det var , och innan vi hade fått upp det så hann man vara sur några gånger. Men det gick tillslut.
Linus får visa sina "ingenjör"kunskaper .Titta ett tält!! :D
 

Vila efter tältprövningen. Det ser varmt ut men det var det ikke.Vi fick en gäst.


Jag och Cajsa småfnissar.
Nu blev det kallt. och myggigt. (:
 
Lördag21:
 

Jag och Linus utmanade ödet och trotsade smygkrapulan med en Olliskväll. Det var riktigt lugnt och skönt faktiskt för det var inte så mycket folk som var ute, alla var väl ännu i Jeppis.Det hörs inte på foto, men bankautomaten hånskrattar åt mej :))


Linus var iaf nöjd med läget


Och en Jonas hitta jag på ollis :) Det är alltid skoj.

Söndag22:

Älskade gulleWilda fyllde 1 år! Hon är bäst. Och det är hennes mamma också <3!
Fina ballonger!
Jag trivdes på mattan med de andra barnen (:
 
 
Nu kan man hoppas jag har blivit tröttare och somnar. Gaaah! Godnatt!
Mizza