Maritza

Panetoz och Fontanafredag

Kategori: Sommar 2012

Den här veckan känns det som jag inte egentligen har hunnit med mera än att jobba. Lägenheten ser ut som ett förråd av alla sista flyttgrejer som står överallt och tvätten överöser hela garderoben. Nu skall jag städa ut allting som jag inte använder längre och sälja/slänga det! Det här är inte klokt! Man kan inte spara på allting! Så idag skall jag inleda dagen med att städa hela lägenheten, tvätta och sen gå över till Matilda. Vi skall baka mumsig Bananchoklad kaka och ha lördagsmys. Woop.
 
Igår skulle vi se Panetoz. Det visade sig vara helt supervärt! De var riktigt duktiga faktiskt, hade en ordentlig show och inkluderade publiken i sin föreställning. Vi fick Dansa..och Pausa två gånger, för de var så uppskattade att de fick komma upp på scen en gång till. Jag tycker om deras typ av musik, det är lite afrikainspirerad hiphop och man blir jätteglad av att lyssna!
Jag gick med fina tjejer och vi hade en dunderkväll. Det var min premiärkväll på mitt nyktra liv, och jag är fortfarande övertygad om att man kan Dansa&Pausa nykter också! Jag hade i alla fall jättekul utan en droppe alkohol, och sen har jag bonusen att må som en prins idag.
Jag skall försöka få upp några Youtube klipp från Panetoz igår. Det lyckades inte sist, jag vet inte varför jag inte fick upp klipp? Någon annan som vet??
 
Jag kan i alla fall bjuda på lite bilder:
 
 
 Alltså, vet någon hur man får Youtubeklippen på bloggen efter de har uppdaterat blogg.se?
Nu tillsvidare så får ni nöja er med länkar. Äsch.
Panetoz - Fontana Mama Africa
Panetoz - Fontana DANSA PAUSA!
Panetoz - Fontana dansar!
 
Nu skall städandet börja! Ha en fin regning lördag!
 
 

Breaking Dawn Part 2

Kategori: Sommar 2012

Jag väntar så på filmen!
Efter att ha läst alla böcker så vill jag se hur de har gjort sista delen. Så spännande!
Det är alltid lika irriterande då fortsättningsdelar skall ta så länge att komma.
Sara , visst kommer du med? ;)
 
-> Det verkar vara något fel på Youtube inbäddningen, Men klicka HÄR (Trailer Breaking Dawn part 2) så får ni se den spännande trailern! :))

Vackert.

Kategori: Sommar 2012

De som inte har sett kvällens solnedgång har nog verkligen missat något. Jag kommer inte ens ihåg när jag skulle ha sett en så vacker solnedgång sist. Ibland blir man nog verkligen förundrad över hur vacker världen kan
vara så vacker.
 
 
 


 
Det var en riktigt bra avslutning på en bra dag. Jag tror det kommer att bli en lyckad andra halva på det här året, det känns som att allting bara kan bli bättre från och med nu, och också från och med du. Det blir inte alltidm eller kanske aldrig egentligen som man har tänkt sig från början. Men jag är fast vid att det finns en mening med allt och att allt alltid löser sig till slut. Nu skall jag nog försöka få lite sömn så man orkar vara pigg imorgon.
 
Mizza