Maritza

Sax och symaskin

Kategori: Pyssel

Vad kreativ man blev plötsligt! Jag tog fram symaskinen inför morgondagens halarsydag och bestämde mig för att fixa till lite tröjor nu äntligen. Man kan göra mycket med en sax :)
 
Först fick jag två nya tavlor
 
 


Jag klippte ut trycken från två tröjor som blivit missfärgade och satte i ram. Den med text tryckte vi i skolan i fjol, men av någon anledning har min vita tröja blivit full med orangea fläckar. Så nu sparar jag trycken jag tyckte om men inte kan ha på mig mer i ram :)
 
Sedan klippte jag om t-shirts. Jag fick en gammal In flames tröja av Linus som var fläckig och superhålig.Se så fint det blev med en sax. Jag har också korsat ryggen men fick ingen vettig bild på det.
 
Och I love NYC som jag köpte för inget i New york.

Den har fixad rygg så den går i kors, men det var för svårt att fota forever alone.

Så nu är jag glad och nöjd :) Bra att kolla att symaskinen är i skick också innan vi skall sy tre miljoner halarmärken imorgon. Nånu skall jag städa upp mitt stök och sätta mig i soffan i stället. Har varit tillräckligt aktiv nu tycker jag :)
 
Puss!

Flitig studerande

Kategori: Vardagen

 
Nu har jag då äntligen fått mitt schema upprätt och klart! Jag vet inte om jag skall vara ledsen eller glad över att inte ha så mycket kurser. Det är skönt men det känns lite som slöseri med tid. Därför är jag väldigt aktivt arbetssökande just nu, så om det är någon som har ett jobberbjudande - kontakta mig :)
 
Jag känner mig ändå motiverad eftersom min studieplan är gjord så att jag kommer att bli klar till jul nästa år! Whoop! Om nu inget extremt oväntat händer eller om jag börjar missköta mig. Det känns bra. Då har jag bara varit här i huset i tre och ett halvt år. Inte illa människor.
 
Det som lite oroar mig är det här med Kela-månader som jag har kvar. De borde räcka ganska jämt ut till jul nästa år men då är de slut ifall jag skulle vilja studera något under våren. Det är också en av orsakerna till att jag verkligen försöker hitta ett extrajobb, det bästa skulle vara att pausa studiestödet och på det sättet spara månader. Det här borde ju verkligen inte vara ett problem med tanke på att jag har gått snabbare, men eftersom jag har studerat i Sverige innan så har jag redan förbrukat månader som jag nu skulle vilja ha. Oh well, erfarenheter rikare.
 
Nu ska jag lämna in en arbetsansökan faktiskt och hoppas på det bästa ! :)
 
Ha en bra vecka alla sötnosar!