Maritza

Hemma igen!

Kategori: Texas 2012

Nu är man hemma igen. Det har varit så bråttom så jag har inte hunnit med här ännu. Jag landade i torsdags och kom hem sent. Sen igår var jag till skolan och försökte reda ut vad jag riktigt håller på med. Blev inte så mycket klokare. Visar sig att jag nästan inte har någon skola nu i höst, så det känns onödigt. Plus för hösten och skolan är iaf att jag får börja med gradun nu. Weei. Så jag har nog inte så mycket kvar av studierna, det känns bra.
Jag söker jobb nu också eftersom jag har så mycket fritid.

Jag har också hunnit med att träffa mina söta. Idag var jag på brunch med Sara till Astor. Den brunchen rekommenderas till alla! Det är SÅ GOTT och mycket. Det blev en nästan tre timmars dejt. Det var riktigt kul och mysigt. Så roligt att se mina älskade vänner igen!
 


Se nu vad GOTT! Och bäst sällskap , har saknat Sara!!

Ikväll har jag lite smålust att klä upp mig och kanske gå via Ollis. Bara för att se på folk, det är många jag inte har sett sen skolan slutade i maj så det skulle vara lite kul.
Innan det skall jag iaf packa upp och plocka undan här hemma!!! Jag håller på att bli galen i mitt kaos. Det är alltid så tycker jag då man kommer hem och skall packa upp, ingen ordning alls!
 
Kanske vi syns i dimman?
 
PUSS!