Maritza

Fotopyssel

Kategori: Höst 2013

Nu har jag beställt närmare 700 bilder från Ifolor och tänkte att det är dags för lite fotopyssel igen. Det är något som jag tycker är jättekul, men som det sällan finns tid för. Jag har en hel pysselstudio utbredd över köksbordet. 
Jag håller på och gör små fotokollage från roliga händelser under studietiden. Just nu är det Pampas 2013 som är på gång. Fotopärmarna är från världens bästa Lagerhaus och på pärmen står det "for things you remember and things you don't". Roligt är det iaf och jag får tillfälle att vara lite kreativ på mina egna villkor, inte bara skolrelaterat hela tiden. 
Personliga fotoalbum tycker jag att är roligare att titta i och ett bra sätt att spara viktiga minnen på <3
 
Mitt organiserade kaos. 
 

Annat då? Idag är det fredag, whuupiduu!  Imogon blir det ett litet villaavslutningsfirande ute på Märaskär. Lite stillsammare än vanligt, men vackert så. 
 
Ha en rolig helg people! 
 
/M.
 

Skolan börjar sakta men säkert..

Kategori: Sommar 2013

Nu känner man att skolan börjar igen då vi har sytt märken på halaren som blivit liggande i en låda sen i våras. Jag har varit på terminens första styrelsemöte med SPIrre och fått representera föreningen i styssetröjan och halare. 
 
Nästa vecka kör hela alltihopa igång igen. Jag har tänkt bli färdig till julen så jag har 4 kurser i period 1. Study hard. Men ska ändå kännas roligt att börja igen! Jag går kurser med blandade årkurser så det ska också bli skoj då jag får gå med nya människor. Graduns deadline närmar sig sakta men säkert, den ska skrivas helt klart nu i höst för att jag ska ta examen i år. 
All in all, det går bra nu. 
 
Snor bilder från Instagram, inspirationen är inte ännu på topp för det här bloggandet.. :)
 
 
 
 
Vad som kanske inte går lika bra är lederna. Nu har jag iaf fått ett nytt handledsstöd och ska beställa tid för nattstöd. Jag känner att andra handleden också börjar ge upp. Men jag har tagit medicinen nu på allvar så kanske det lugnar sig. 
Nu blir det en promenad till närbutiken med Tom som äntligen har vaknat. Han har varit förkyld nu i flera dagar, stackaren. 
 
So long!
/M

Weekend Festival 2013

Kategori: Sommar 2013

Armin van buuren
 

Jag har haft en helt otrolig helg i Helsingfors med bästaste Ami. Vi har haft så roligt! Då vi åkte ner så bestämde vi oss för att ta egen bil, vilket som var jätteskönt då man skulle hem på söndag. 
 
Bäst på festivalen tycker jag var David Guetta. Så mäktigt stäming då så många människor hoppar och sjunger med tillsammans. 
 
Nu är det måndag och vardag igen. Jag sov som en gris hela natten och förmiddagen efter helgens yras. Dessutom har jag allergifuskat och återhämtat mig från injektionen så jag är extra trött.
 
Tack Ami för en oslagbar helg!
 
Bäst sätt att beskriva helgen är att visa i bilder.
 
 Calvin Harris.
Calvin Harris. 
Calvin Harris. 
 
David Guetta. 
 
/M.