Maritza

Hotellnatt

Kategori: Vinter 2013-2014

Nu ligger vi på hotell i Stockholm innan flyget till Dublin imorgon tidigt tidigt. Då blir det hotell frukost ♡ innan vi äntligen kommer iväg till Dublin! Det ska bli så mysigt att fira nyåret utomlands i år.

Jag är så taggad!

Dan före dan

Kategori: Vinter 2013-2014

Nu sitter jag enligt tradition hos mammas och pappas i pjamas i soffan och myser. Dagen före julafton sover jag hos mamma. Vi har, också det enligt tradition, klätt granen. Det blev lite improviserat iår för en julljusslinga gick plötsligt sönder så vi skulle klä granen och lådan med julpynt är spårlöst försvunnen. Förutom den dramatiken blev granen klädd som vanligt (: Vi har hittat en riktig Disney gran i år igen. För mig är det viktigt med "rätt" gran. 
 
Bild från Instagram
 

Imorgon vaknar jag i julmyset. Då blir det en tallrik tomtegröt och att tända ljus på begravningsplan innan vi får gäster. Ha en trevlig väntan på Julen ! (:

/M
 

God Jul från mig och Tom

Kategori: Vinter 2013-2014

Eftersom jag och Tom kommer att fira den riktiga julafton på skilda håll med våra egna familjer firar vi idag julafton tillsammans. Komplett med julklappar och julmat ❤ 
 
Det känns som julen kom ganska plötslig iår, jag har flyt i December (knack i trä). Klar pedagogie magister, hittat jobb för våren, fick stipendie från Victoriastiftelsen och köpt bil. Och nästa helgen blir det Dublin över nyår. Då saker flyter bra tycker jag det nästan blir skrämmande för det känns som inget kan flyta hur länge som helst. Men jag glädjs åt livet som det är just nu i alla fall. 
 
Nu är maten i ugnen, vi ska äta och öppna varandras julklappar efter det. Det känns alltid kul att ge julklappar då de är riktigt genomtänkta. 
 
 
 
I väntan på den riktiga Julafton bjuder jag på en av de enligt mig bästa svenskgjorda julsångerna (orginal Fairytale of New York). Älska översättningen och rösterna. God låtsas Jul allihopa ❤
 
 
/M