Maritza

Postrodden 2013

Kategori: Sommar 2013

Nu har vi kommit hem från Postrodden. Jag har åkt med i en annan båt och Tom har varit med och rott med Petsmona som är Petsmos postroddsbåt. De var sju personer som rodde över i båten och de var jätteduktiga för de fick inte alls segla utan de har bokstavligen rott över till Sverige. Hela färden tog 7,5h och de anlände kl 18 finsktid som båt nummer åtta i hamn. Riktigt duktigt gjort!
 
 
Petsmona på väg från Björkö till Holmön, 60 km.
 
 
 
 
Äntligen kom de iland efter många långa roddtimmar.
 
Petsmona kom iland gick jag med de som rodde på mat som roddarna fick gratis på Holmön. Efter det gick alla utom jag i bastun och tvättade upp sig efter ansträngningen. På kvällen sedan var det dans på Holmön och vi hade riktigt skoj. Övernattningen blev i en privat stuga som hade jättefin gård. Vi sov i högsängar i en uthusrad. Imorse var det frukost och sedan hemfärd. Vi bogserade Petsmona med Toms pappas båt hem tillbaka till Petsmo.
 
Nu har jag och Tom ätit och vi ska vila nu ikväll och ta det lugnt. Tom är ganska slut i kroppen efter rodden och jag är trött efter dansen.
 
Det har varit en riktigt lyckad helg (:

Spelkväll

Kategori: Sommar 2013

 
Spelar Pärelabarin och Jennika fick en socka som present.
 
I fredags kom en hel tjejinvasion hem till mig för min traditionella spelkväll. Vi spelade både Pärelabarin och Pictionary vilket ledde till massor med skratt. Ingen kan närpesiska och ingen kan rita, helt fantastiskt.
 
Vi hittade en liten gatufest mittiallt.
 
 
Efter några glas vin och lite yrande gick vi vidare till Ollis för lite dans. En fantastiskt rolig kväll!

Tack jättemycket flickor!

Omväxling

Kategori: Sommar 2013

Nu är håret färgat och som nytt igen.
skönt. Det är så kul att leka och ändra med sitt hår, små förändringar i håret gör mycket.
 

En suddig oklar bild på denna gångs resultat. Och jag ser lite chockad ut, men the best I can do mitt i natten innan läggdags. Jag är iaf nöjd och det är skönt att ha tillbaka allt hår (: