Maritza

Tidig

Kategori: Höst 2013

För en gångs skull är jag först på plats i föreläsningssalen. Jag brukar alltid komma sent så alla trevliga platser redan är upptagna. Nu har jag ju en hel sal att välja på så då får jag istället beslutsångest (:
 
 
Jag har två föreläsningar i rad idag i den här salen. Suck. Jag tycker Bruhn är sämst sal för det finns luft här i tio minuter sen kvävs man. 
 
Det känns för övrigt som att skolarbeten bara hopar sig nu. Jag tycker jag jobbar och jobbar med gradun men kommer ingenstans. Jag börjar dessutom gå från att känna stress till panik. Det är inte många veckor kvar nu tills jag ska vara helt klar.. 
Sen har jag också lite stress över att sluta. Var ska man jobba sen? och vad jag kommer sakna alla i skolan! Det blir ett bittersweet slut. 
 
Ha en trevlig skoldag allihopa !
 
/M.
 

Bullar och film

Kategori: Höst 2013

Det blir en lugn kväll ikväll. Patricia och Tom bakade kanelbullar och jag kokostoppar som inte innehåller mjöl.


Patricia konstaterade att det ser mycket lättare ut då mormor bakar bullar (;

Bullarna blev ENORMA i ugnen!! Riktiga monsterbullar! De som kan äta vanliga bullar gav dem bra betyg. Men man orkar inte flera (:Nu ska vi snart mysa ner i soffan och se skräckfilm. Skönt med en lugn kväll!

Ha en bra lördag!!
/M.

Wasa By Night

Kategori: Höst 2013

Igår var det Wasa By Night.
Som traditionen bjuder så var det stämpeljakt på gång. Jag började jakten med några från klassen och Ami. Vi träffades redan vid 11 på Café de Paris. Sedan jagade vi vidare, vi fick hålla bra takt eftersom de från skolan hade föreläsning kl 14. 
 
Vi tog ett foto på varje ställe då vi samlade första stämpelkortet. Som ni ser var det bråttom och bilderna är inte de bästa (:
 
 
Då tröjan var hämtad fortsatte jag och Ami vår färd. Jag samlade in en till tröja åt Tom som inte kunde vara med. Vi hann med att vara på nästan alla krogar i stan, vara på mellanfest, äta på McDonalds, se en stripshow och busa till stängning på O'Malleys.  
Efter O'Malleys gick jag och Jenkki efter pizza på Valencia som vi åt hos mig. Sedan somnade vi då vi höll varandra i handen i min säng (: Så kvällens roligheter slutade med mys.
 
Årets tröja tycker jag är den snyggaste hittils. Den ser lite ut som ett ölmärke och har bra färg. Jag tycker de brukar vara så fula, men i år ser det i alla fall ut som en design. Det är ju egentligen en väldigt dyr tröja, men åtminstone för mig så är inte tröjan själva grejen utan evenemanget. Som alltid då det är många som springer runt och firar något i Vasa så var stämningen på topp. Alla är så glada och alla har roligt. 
 
Nu sitter jag hos Tom och vi har lagat egen pizza. Nam nam! Vi ska mysa ner i soffan, äta pizza och se på serier. 
 
Tack alla som var med för en oslagbar Wasa By Night! 
Folket gjorde som vanligt festen! 
 

/M.