Maritza

Skön ledig-lyx

Kategori: Vinter 2014

Som sagt så fick jag en del presentkort till julklapp, de flesta till olika behandlingar <3 
Så fruktansvärt bra present, för det är något som jag annars inte gärna sätter pengar på i min kroniskt lidande ekonomi (: 
Idag har jag redan hunnit med att fixa ögonbrynen, som totalt hade djunglat till sig och växt åt alla håll. Jag har en helt okej grundform men allt blir finare av lite fixning. Eftersom jag skulle gå och fixa dem har jag låtit dem vara i sitt vilda tillstånd för att Moy Hair Salon skulle kunna fixa till dem riktigt ordentligt. Jag blev supernöjd med resultatet, lagom till nyår och allt. Jag bokade också en frissatid till dem för att testa något nytt. Jag har varit en nöjd och trogen kund till min frissa länge, men jag tänkte ändå ge det en chans och pröva något nytt. 
 
 
Jättebra form! och färg också för den delen (: Nöjd!!
 
Det känns som jag är en riktigt lyxfru eftersom jag är ledig hela dagarna och springer på behandlingar. Nu klockan två så har jag fotvård+lackning vid Wasa Day Spa och imorgon har jag ansiktsbehandling vid IhoHud. 

Suverän present tycker jag att ge bort om man är lite osäker på vad man ska köpa, för alla tycker om att skämma bort sig lite och det är så sällan man kommer sig för. I alla fall jag (: 
 
Nu blir det att fixa till sig lite lunch och mysa ner på soffan en stund. Jag är bäst på att vara ledig, nästan lite farligt hur bekväm man blir.. (: 
 
Ha en bra dag allihopa!

Mellandagsrean

Kategori: Vinter 2014

Mitt huvudmål för mellandagsrean var egentligen att hitta en ny dator. Men det var ganska dåligt måste jag säga med datarean både ute i Stenhaga och inne i stan, så jag får lita på att min dator inte kraschar innan jag har hunnit hitta en ny. 
Jag fick fler presentkort i julklapp och ett av dem var till BikBok där världens bästa jeans finns (: Ett par jeans kostar normalt ca 80 euro men nu på rean fick jag två par favoritjeans med ännu 15 euro över på presentkortet. För en gångs skull lite fynd. Alla är bättre än jag på att hitta fynd, jag tror delvis det beror på att jag har tålamodsbrist då det gäller att gå runt och riktigt söka. Men det är faktiskt så tycker jag ändå att vissa personer helt enkelt är suveräna fyndare och loppisare, dock hör inte jag dit, därav ännu mer glädje för mitt FYND. 
 
Bild från bikbok.com
 
 
Jag fyndade också, tyckte jag själv, på Sportia inför Åreresan i januari. En fleece mellandräkt på halva priset. Den blev dessutom ännu förmånligare eftersom jag köpte en junior i storlek 164.. (: Men om det passar så varför inte? ;) Det blev också ett till underställ på halva priset, men det var i vuxen storlek och ett par termosockor. Nu har jag full utrustning för Åre, känns bra att vara i tid för en gångs skull. 
 
Efter det var jag faktiskt ganska nöjd, jag brukar shoppa ihjäl min ekonomi varje mellandagsrea men iår så tycker jag det inte var så mycket jag hade behov av heller. 
 
Någon annan som har reafyndat iår? :)

Julen som gick

Kategori: Vinter 2014

Det var en mysig jul i år. Trots att vi inte hade så mycket extra plats hemma hos oss rymdes alla in. Vi hade julbuffet i år eftersom det hade blivit så trångt på bordet annars. Min lillkusin var också med, sötast i världen! 
Efter maten så kom jultomten förbi (: Jag blev jättenöjd med mina julklappar! Jag hade inte önskat mig så mycket men jag tycker inte det behövs heller. 
Efter att julklapparna var utdelade blev det lite sent för lillkusin och de begav sig hemåt, också farmor åkte hem. Vi som blev kvar spelade samma frågesport som vi hade gjort i centralradion för temadagen på jobbet (: Den hade typ 25 frågor med tillhörande musik till frågorna. 
Sedan var det dags att lägga sig och mysa ner med nya julklappskuddar (: 
 
På juldagen sov jag i lugn och ro innan mamma och pappa kom och åt rester. Vi var också bortbjudna på middag så det var eftrermiddagens program. På kvällen skulle jag på juldagsfest så jag fick åka iväg lite tidigare för att hinna. Superkul juldag! 

Det har nog blivit mycket julmat de här dagarna. Känns bra det är ett år tills nästa gång så man hinner bli sugen på den igen (: 
 
 
Julen är min absoluta favorithögitid på året och jag älskar julstämningen och allt julstök innan jul. Den här julen var precis lika bra som alla andra fina jular. Tack för den julen alla som var med och gjorde den magisk i år igen! :D