Maritza

Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.

Kategori: Vinter 2014

Mina fotografier från alla roliga minnen man har haft :) Jag håller på med en ny scrapbook med alla minnen från studietiden. Det är så skön känsla att se igenom gamla foton, jag skulle bli jätteledsen om mina bilder skulle försvinna. Jag har alltid foton som finns på datorn sparade på en extern hårddisk så att de inte ska försvinna och jag försöker också beställa foton så att jag har de som old school fotografier :)
Bilder tar en tillbaka till stunden då de hände, de kan ge en styrka, glädje, stolthet, nostalgi och många gånger är det vad som behövs för att bli på bättre humör.
 
Planka i NYC :)
 

Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.

Kategori: Vinter 2014

Jag måste riktigt fundera på den här, vilka svåra frågor. Dessutom är jag nu fuskigt efter i min uppdatering med dagarna. En dag är nog väldigt lång i mitt bloggliv haha :) 

Men en sak kom jag i alla fall på, att springa. Älska är väl lite att ta i men jag tycker massor om att vara ute och springa. Det totalhatade jag förr. Alltså riktigt ordentligt, jag tyckte det var så fruktansvärt tråkigt. Då jag bodde i Malmö för några år sedan så bestämde jag mig för att ge det en ordentlig chans. Helt ärligt så sög det ju massor i början, det var tungt och tråkigt och jobbigt att komma i väg. Men efter några veckor så blev det riktigt skönt och tillslut var det ett behov. Jag måste ut och springa och det kändes irriterande om jag inte hann. 
 
Jag har haft så dåliga leder nu på hösten så jag har inte sprungit så mycket nu men jag tycker ännu om det. En annan sak med att springa som jag tycker massor om är att man blir bättre så snabbt. Det är motiverande att ser snabba framsteg. 
 
Och musik är ett måste. 
 
 

Låg energi

Kategori: Vinter 2014

Hej hopp lovers. 
Jag har känt hela veckan att energin håller på att ta slut, jag känner mig utmattad och har använt all fritid till att vila och göra sånt som ger lugn. 
Nu känns det dock lite bättre, och dessutom har jag inte totalt fulla dagar nästa vecka vilket är skönt. 
 
Igår gick halva kvällen åt ÖPU och idag sitter jag nu på ÖPU som slutar kl 15. Det är självvalt och det är ett helt intressant ämne, problemet för mig just nu är det att jag känner mig inte mottaglig för något extra den här veckan och jag har dessutom haft allt det vi går igenom tidigare så det är inte så hemskt motiverande att sitta och lyssna då. 
 
Instagram , min kreativa räddning
 
 
 
Ikväll blir det mat på Ernst och sedan teaterbesök. En kulturell lördagkväll med andra ord (: Min mor har kommit från Åland inatt så jag och P ska hänga med henne idag. 
 
Skönt med lugn :) Hoppas ni alla hittar lugn och ro i Novembermörkret, jul och arbetsstressen :)