Maritza

Bildregn - Thailand so far

Kategori: Backpacking 2015/2016

Hejsan igen!
Det gick inte att lägga till bilder via min mobiltelefon så nu gör jag ett nytt försök från vår nya Bungalow medans jag gör mej klar för nyårskvällen. 
Vi gick vår första teorikurs idag för att få scuba diving licens, jag är superglad för det! I övermorgon börjar dykarkursen, så jag har min open water licens om några dagar. :D
 
 
Här har vi lite julbilder: 
 
 
 
Här har vi lite tempelbilder från Wat Pho i Bangkok :
 
Lite bilder från Koh Tao:
 
 
 
Så det var det! 
Gott nytt år sötnosar!
 

Hälsningar från Koh Tao, en liten uppdatering

Kategori:

Hejsan!
Här har det varit tyst ett tag. Tystnad på grund av dåligt med wifi och enen väldigt mysig vecka med dengue. Så nu har man prövat det också.. Inte kul. Men är äntligen nästan bra. :) känns som jag går igenom alla backpacking klassiker: mopedbrännskada, busskaos mitt i natten, dengue, matförgiftning.. Men det hör till ;)

Nu är vi alltså på Koh tao. Vi kom hit efter att ha firat jul i bangkok, jul med västerländsk julmat <3 fick till och med IKEA köttbullar en dag :D Efter julmiddag så gick vi ut och firade i natten, Nana plaza och Soi cowboy var roligast tyckte jag, finns mycke spännande där.... ;) 

Nyår ska firas ikväll på Koh tao :) de har fester längs hela stranden så det kommer bli jättekul!! 

Jag ska försöka ladda upp ett bildregn härhär under, ska hoppas det går för jag bloggar från min telefon :) 
Funkar inte via telefon, ska pröva via dator senare

Star Wars och skrinna inomhus

Kategori: Backpacking 2015/2016

Hejsan!
 
Det har varit lite tyst här men finns inte så mycket att rapportera från storstadslivet ;)
Vi bor i en lägenhetsbyggnad just nu i alla fall som ligger nära ett stort köpcentrum som bland annat har IKEA och säkert alla mer populära amerikanska och europeiska klädmärken.. I köpcentret kan man också bowla, gå på bio och skrinna. Så igår blev det en bio och skrinna kväll :) 
Att gå på bio var en intressant upplevelse under reklam, för det första är reklamerna superkul och har egentligen inget med produkten att göra. För det andra så kommer det en superpatriotisk film innan själva biofilmen som man ska stå upp för att de som handlar om att man ska vörda kungen av Thailand.. det var intressant. 
Vi, som resten av världen, såg Star Wars. Jag var inte imponerad tyvärr. Jag var en super Star Wars nörd då jag var yngre och gillar Star Wars, men det kändes lite som filmen var gjord  bara för att göras utan att riktigt vara genomtänkt.
Vi skrinnade också, isen var dålig och skridskorna usla men oj vad kul med lite vintersport! :D
Så allt bra härifrån, det blir lite tempelutflykter i Bangkok här snart och kanske utgång ikväll!
 
xx