Maritza

Tatueringsdag

Kategori: Höst 2015, Vardagen

Idag har jag tillbringat största delen av dagen under nålen. Jag håller på att göra en cover up på en gammal tatuering som jag gjorde för flera år sen. 
Jag är supernöjd! Det här var första sittningen, så halva tatueringen är kvar. Kommer bli super! (:
 
Här har vi den, men ännu utan färg. Halva är färgad nu, men har ingen bild på det (:
 
 
 
Annars inte så mycket här, sista dagen som jag är inneboende hos sabina så jag överraskade med tack för att jag har fått crascha mat och present då hon kom från tåget (: 
 
 
Nu blir det soffmys och Paradise Hotel. Tragiskt nog kollar man i år igen, men måste säga att det här är den sämsta säsongen hittils. Det är så händelselöst och det finns inga superkaraktärer heller tycker jag.. Men det kanske hinns med då det börjar bytas folk i huset :D 

Ha en bra kväll gullungar ! 
 
 

Kan nån backpacker ge ett råd?

Kategori: Höst 2015

Hej hop!
Jag tänkte försöka fråga här ifall någon kan ge lite tips och råd på vad för slags liksom dags/stads/krog handväska/ryggsäck som ni har haft förutom rinkka?
För rinkka kan man väl inte gå med på hela tiden.. eller? (:
 
Jag har fått så mycket bra tips genom att fråga här, 
så om ni har någon finurlig idé hjälp gärna en clueless :D
 
 
 

Blodmåne?

Kategori:

Jahapp. Imorse var jag och Sabina vakna redan 05.20 för att stiga upp och hitta den hypade supermånen, som dessutom skulle vara röd. Vi satte oss i bilen och åkte på månjakt. Efter att till och med ha kört ut till replot konstaterade vi två saker, 1) vi är antingen för dumma i huvet för att hitta månen 2) det är för molningt. 

någon på Google såg i alla fall månen :)

Vi hoppas ju på det senare. Synd bara då man var uppe tidigt för att för en gångs skull göra nåt annorlunda och intressera sig av naturen och naturfenomen..

Well om 30år igen eller hur det var :D


Var det någon som såg månen?