Maritza

Saker man uppskattar då man lever i en väska i Asien..

Kategori: Backpacking 2015/2016

Då man har backpackat nu i fyra månader börjar man märka att det blir de små sakerna som uppskattas :)
Man vet man pratar med en annan backpacker då alla blir överlyckliga över att hitta tvål i badrummet, då man har en filt att sova med, då wifi fungerar en timme, då man hittar toalettpapper (men det har man ganska bra vant sig av med, man blir så van vid asiatiska toaletter att jag iaf tänker inte alls på det längre), då någon visar en film, att få en riktigt kudde.. ;)
 
Saker som jag personligen saknar nu är vanlig kokt potatis, laga egen mat, att ha ett kylskåp och ett kök, mat som man lagar själv (trodde aldrig man kunde tröttna på asiatisk mat men det börjar kännas som att turkisk yoghurt och bär skulle sitta ganska bra som morgonmål ;) , god mjölk, vin, riktig ketchup haha :)
 
Och sedan förståss då man åker här ifrån kommer man ju att sakna allt det som man tar förgivet här, som att vakna upp i och att bo i paradiset. Det är ganska otroligt egentligen att man bor här och att folk kan leva så här. Man träffar backpackers som har jobbat i Asien och rest i flera år, så det går om man vill. 
 
Jag är så glad att jag bestämde mig för att åka och jag har inte bråttom hem. Nästa stopp blir Australien och jobb, så där lär man stanna en stund också. :)
 
Ni som funderar på att åka , ÅK, ni kommer inte ångra er! 
Kärlek åt er! xx