Maritza

Bali med sällskap hemifrån

Kategori: Backpacking 2015/2016

Just nu befinner vi oss i Bali :) ett stort plus med Bali just nu är också att min kära vän Sabina har hittat hit från Vasa och semestrar nu med alla backpackers. 
Hittils har vi hunnit med Sanur och nu är vi i Ubud, där Eat pray love spelades in. 
Idag har vi mest gått runt, besökt the Monkey Forest och sett en traditionell baliensk dans. 
Vi har höga tankar om oss själva och tänkte cykla runt med guide till risfälten imorgon och bestiga en vulkan till soluppgången imorgon natt, men vi får se. Båda upplevelserna är ju såna som blir minnen för livet så det är väl bara att aktivera sig och vara aktiv för en gång skull ;) 
 
Först kan jag bjuda på lite bilder från Sanur. Vi bodde i Sanur två nätter och sen åkte vi till Ubud. Stranden i Sanur är inte den bästa, men det är i alla fall strand. Och stället var inte så aktivt, men det fanns god lokal mat för en billig peng och lugna chill barer :) Jag har blivit ett  stort fan av indonesisk mat, Nasi goreng är supergott och man kan äta lokalt för 1-2 euro :) billigt och sååå gott!
 
 
 
Jag tänkte lägga upp bilder från Ubud också med Monkey Forest och dansen men internet fungerar så dåligt så det får bli i ett annat inlägg :) 
xx
 
 

KOMMENTARER:

 • Jessica Högberg säger:
  2016-02-19 | 17:40:31
  Bloggadress: http://lchftrollet.blogg.se/

  Låter som en härlig resa!! Hur länge blir ni borta??

  Svar: Ja det är så skönt! :) det vet vi inte ännu, det finns inget resa hem datum än så länge så det blir nog ett tag till :D
  Maritza

 • Jessica Högberg säger:
  2016-02-20 | 19:06:49
  Bloggadress: http://lchftrollet.blogg.se/

  Men så härligt!! Njuuut!!

 • Sabina säger:
  2016-03-02 | 16:29:50

  Nu e ja blogguppdaterad igen, du ha ju hunni skriva mycke :) Va konstigt att se sig själv i dom där sammanhangen, känns redan overkligt att ja ha vari där :D saknar! <3

  Svar: jaa helt sjukt! världen är så liten då man kan flyga fram och tillbaka sådär! <3
  Maritza

Kommentera inlägget här: