Maritza

Pumpor, pumpkin spice & Halloween

Kategori: Backpacking 2015/2016, Höst 2015, Texas 2015

Elm mott / Waco
Dag 24
 
Jag har haft en superdag idag! 
Vi inledde stark med att jag och min värdpappa carved our pumpkins efter frukost. Här finns det, förståss, massvis med olika tillbehör, mallar och pumpadekorationer som man kan använda då man vill dekorera sin pumpa. Vi hade ett pumpkin carving set med en massa små knivar och med färdiga mallar som vi ville  testa på våra pumpor. Jag bestämde mig också för att vi måste via Starbucks efter pumpkin spice latte nu då det är Halloween och snart Thanksgivning för lite stämning, alltså det är den bästa latten och den finns bara under säsong. Annars är cinnamon dulce latte bäst, som en parentes. Och alltså pumpkin spice är bäst i allting - flingor, doftljus, godis, kakor... Så gott!!
Men i alla fall, tillbaka till våra pumpor med lite bilder från vår kreativa dag :)
 
Så här har vi då våra utvalda pumpor och min fantastiska Starbucks innan vi började. I de där "Pumpkin masters" tidningarna finns idéer och färdiga mallar som man kan använda vilket vi också prövade idag. Det kom också med verktyg för att gräva ut allting ur pumpan och för att skära ut mönstret.
 
Vi vände på pumporna och grävde ur innehållet från botten i stället för att lyfta av "locket"  för bättre resultat.
 
Fräääscht... slemmigt och stinkigt ;)
 
Mönstret på pumpan :)
 
Våra klara pumpor :) 
 
Min pumpa med ljus då det ännu inte var helt mörkt..
.. och våra pumpor då de var klara i mörkret. Jag tycker de blev riktigt bra :)
 
Efter vi hade fixat med våra pumpor var jag surprise surprise helt täckt i pumpa. Jag klottar a l l t i d . Och de som känner mig vet om det och retas.. :) Jag fick två haklappar av Conny och min syster i vintras för de tyckte jag klottade så mycket då jag åt.. Nu är jag off topic igen. 
I alla fall så jag fick duscha av mig och efter det hoppade jag i bilen och åkte över till Brookes. Hon och hennes flickor hade just kommit hem och de hade redan ätit så innan jag kom fram åkte jag via drive thru, det är något som verkligen borde finnas hemma i större utsträckning. 
Brookes äldsta dotter Kaci höll på och fixade giftbags till skolan imorgon eftersom det är Halloween, så jag hjälpte henne med det. Det är kul att de satsar så mycket här och fixar med extra saker i skolan tycker jag, jag som dessutom älskar högtider. Jag fick fixa Presleys påsar för hon är 5 år och tyckte det var roligare att äta godis.. :) Kaci (alltså tiden går så fort, hon var bebis då jag bodde här.. och då var vi bara 16. Häftigt att ha sett henne som bebis och ännu hänger där fast jag bor i Finland) hade soft ball träning så vi lämnade av henne där, uträttade lite ärenden, hämtade Kaci, åt mexikansk grillmat och åkte hem igen. Perfekt dag! :)
 
Kaci och hennes 40 giftbags... 
 
Då jag kom hem för en stund sen blev jag upplyst om att vi ska åka efter mer pumpor imorgon för min värdmamma vill att vi ska göra en åt henne också. Hon hinner inte göra en egen för hon jobbar sent varje dag. Eftersom min värdpappa ska göra en till vill jag också göra en till så vi ska köpa två pumpor till imorgon, tydligen runt 08... Vi har massor att göra imorgon från ingenstans.. Och jag som har haft sovmorgon sen juni i princip tycker shopping vid 08 är lite hc ;) 
 
Nå jag ska mysa ner och kolla serier nu tror jag så jag orkar upp i en sån okristlig tid ;) Godnatt alla gullungar! 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Maria säger:
    2015-10-30 | 09:24:35
    Bloggadress: http://www.marvelicious.blogg.se

    så fina de blev! :)

    Svar: Tack ska du ha :D
    Maritza

  • Sabina säger:
    2015-10-30 | 11:21:48

    Nä men, ska ni handla tidigt på "din lediga dag" ;) :D :D

    Snygga pumpor btw! Widden hälsar :) Pussss

    Svar: HAHAHA jaaa du vet ju hur viktig jag är med min lediga dag ;) ;) ;) å shit vad tidigt det är nu... HÄLSA WIDDII :D
    Maritza

  • Ika's USA säger:
    2015-11-03 | 02:28:57
    Bloggadress: http://ikalundin.blogg.se

    Mys! En riktigt amerikansk dag - pumpor, Starbucks, drive-through, gift bags och Mexikanskt, haha ;)

  • Sara säger:
    2015-11-03 | 16:29:50
    Bloggadress: http://www.saralene.blogg.se

    Verkligen HC ;)

Kommentera inlägget här: