Maritza

Solnedgång, Halloweenförberedelser och shopping

Kategori: Backpacking 2015/2016, Höst 2015, Texas 2015

Elm mott
Dag 22
 
Alltså solnedgång är så vackert! 
Jag bestämde mig för att försöka testa den minsta men bästa och prisvärda kameran istället innan jag åker till Asien, så nu har jag en ny på prov haha :) Jag kom på att jag kanske inte har så mycket plats för en större kamera, eller så kanske jag inte ska gå runt och skylta med en kamera med tanke på min tur. Så nu testar jag en pytteliten Sony CyberShot kamera och hoppas att jag gillar den, annars får jag väl byta igen..
 
 
 
 
Förutom kamerabyte idag så inskaffade jag årets Halloweenkostym. Absolut inte det mest kreativa, men jag ska ju inte vara här så länge och åker sedan till Asien så tänkte kanske det inte behöver vara så kreativt iår. Dessutom har jag ju inte traditionsfesten iår :/ Så orka satsa ;) Och hela allting med lösfransar och krims till dräkten plus kläder till den blev 30 dollar. Not bad tänkte jag då som först såg samma outfitstyp för närmare 60 dollar. Fynd. 
Efter det var klart så åkte vi till Walmart och valde våra pumpor. Har inte koll på vad pumporna är hemma, men här var de ca 3 dollar styck. Billigt tyckte jag :) 
 
Nu ska jag klämma in mig i Halloweendräkten haha! Måste väl köpa ett extra säte på flyget för att ta mig hem igen efter den här USA resan, please stop eating... ;) 
 
Ha en bra kväll! 

KOMMENTARER:

 • Sabina säger:
  2015-10-28 | 14:11:11

  Tänkt bara informera om att jag o Widden kolla på pumpor på Plantagen, 15 e har ja för mej de va för nån pytte.. Så enjoy de amerikanska pumporna :D Ha de gött <3

  Svar: VA?!??! NÅ NEJ?! Är dom så dyra??? helt sjukt ! alltså dom vi köpte var ju dessutom mega..... va sjukt! ha det bra du också! <3 ps. värst va du är på plantagen.... ;)
  Maritza

 • Sara säger:
  2015-10-29 | 17:54:11
  Bloggadress: http://www.saralene.blogg.se

  Tror jag köpte en ganska liten pumpa ifjol för nå 6-7 euro på s-market. Dyr!!! Ha int köpt nån i år...

  Svar: ja alltså tydligen är de jättedyrt! sabina had sett för 15€ på plantagen.. :/ våra är mega och kosta under 4dollar :)
  Maritza

 • Maria säger:
  2015-10-30 | 08:43:21
  Bloggadress: http://www.marvelicious.blogg.se

  När jag köpte en pumpa för x antal år sen kostade den 10 euro.. Kan ju bra tänka mig att de är dyrare nuförtiden, så 6-7 euro som Sara ovan hittat en mindre pumpa för låter som ett ganska "sjysst" pris för en pumpa i Finland ändå... o.O Köpte bara riktig pumpa en gång, efter det skaffade jag en keramikpumpa som kan plockas fram varje år.... ;)

  Svar: Ja alltså det låter nog som de är dyra i Finland av någon anledning.. Då är det ju strålande med andra alternativ :D känns kanske lite onödigt att lägga alltför mycket pengar i en engångsgrej, så bättre med en man kan ta fram varje år :D
  Maritza

Kommentera inlägget här: